Nicaragua Matagalpa Gavillan / Oxalis - Herbář, popis účinků a způsob přípravy rostliny - Eshop - Sypané byliny, Herbář, čaje a káva na váhu, účinky, působení, vlastnosti čajů :: kamená prodejna Ostrava - Hrabůvka
 


Nicaragua Matagalpa Gavillan

Popis

Kávy z regionù Segovia, Jinotega nebo Matagalpa disponují osobitým charakterem. Nižší acidita, karamelová, čokoládová a kořenitá chu s ovocnou dochutí jasně dávají najevo vhodnost kávy pro přípravu espressa.

Příprava: hrubost mletí přizpùsobte zvolenému zpùsobu přípravy kávy. Na 1 porci použijte nejméně 2 zarovnané kávové lžičky (cca 7g) mleté kávy. Kávu zalévejte horkou vodou o teplotě 93-94°C. Po pomletí ji uschovejte v chladu a suchu, bez přístupu vzduchu.



Produkt můžete zakoupit zde.

Nicaragua Matagalpa Gavillan / Oxalis

Dotazy k produktu
( Celkem: 0 )

Jméno:   
E-mail:   
Vzkaz: 
Aktivní odkaz přidáte takto:
link[http://www.adresa.cz]
Antispam:   
   


 


 
 
Zatím není vložen žádný komentář.