Nicaragua Matagalpa Gavillan

Popis

Kávy z regionů Segovia, Jinotega nebo Matagalpa disponují osobitým charakterem. Nižší acidita, karamelová, čokoládová a kořenitá chuť s ovocnou dochutí jasně dávají najevo vhodnost kávy pro přípravu espressa.

Příprava: hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 1 porci použijte nejméně 2 zarovnané kávové lžičky (cca 7g) mleté kávy. Kávu zalévejte horkou vodou o teplotě 93-94°C. Po pomletí ji uschovejte v chladu a suchu, bez přístupu vzduchu.



Produkt můžete zakoupit zde.

Nicaragua Matagalpa Gavillan / Oxalis

Dotazy k produktu
( Celkem: 0 )
Jméno:   
E-mail:   
Vzkaz: 
Aktivní odkaz přidáte takto:
link[http://www.adresa.cz]
Antispam:   
   



 
 
Zatím není vložen žádný komentář.